Niet toegevoegd

Boterhammen met dille-citroenricotta
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Laat de tonijn uit lekken en mix hem met de mayonaise, de room en het citroensap in een kleine blender tot een gladde saus. Proef en kruid indien gewenst met peper en zout.
Verhit een grillpan op een hoog vuur. Snij de kroppen radicchio in stukken van ongeveer 4 cm dik, besprenkel ze lichtjes met olijfolie, kruid ze met wat zout en gril ze aan beide kanten.
Kook de eieren 7 min. Spoel ze onder koud water, pel ze en snij ze in stukken. Verdeel de tonijnsaus in een dikke laag over een serveerschaal. Schik er de radicchio en de eieren op. Decoreer met de kappertjes, de Parmezaanse kaas en de gesnipperde bieslook.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 189 kcal |
Vetten | 16 g |
koolhydraten | 0,7 g |
waarvan suikers | 0,3 g |
vezels | 0,7 g |
Eiwitten | 11 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.