Giet de noten en de suiker in een pannetje en zet op een laag vuur. Zet van het vuur zodra de suiker lichtbruin kleurt. Bekleed een bord met bakpapier en giet er het notenmengsel op. Laat afkoelen.
Maak de selderij schoon en snij hem in stukjes. Snij de groene appels in partjes.
Schik de rucola op de borden en garneer met de selderij en de appelpartjes. Maak een vinaigrette van de olijfolie en de wittewijnazijn en kruid met peper. Breng de salade op smaak met deze vinaigrette, verkruimel er de kaas over en werk af met de gekaramelliseerde noten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
181 kcal
Vetten
13 g
koolhydraten
8,4 g
waarvan suikers
6,8 g
vezels
2,3 g
Eiwitten
5,1 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.