Tropische fruitsla met mango, ananas, passievrucht en geroosterde kokos | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de ananas en de mango en snij in blokjes. Lepel de blokjes op de borden. Halveer de passievruchten, lepel er het vruchtvlees uit en schep het bij de ananas en de mango.

  2. Rooster de geraspte kokos in enkele minuten goudbruin in een pannetje zonder vetstof. Rol de muntblaadjes op en hak ze fijn.

  3. Werk de fruitsalade af met de fijngesneden munt en de geroosterde kokos.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 73 kcal
Vetten 1.9 g
Fats acid satured 1.4 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 11 g
vezels 2.3 g
Eiwitten 1.1 g
salt 0.01 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ananas 0.25
  • Mango 0.5
  • Passievruchten 1
  • Geraspte kokos 1.5 el
  • Verse munt 0.5 handvol
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ananas 0.25
  • Mango 0.5
  • Passievruchten 1
  • Geraspte kokos 1.5 el
  • Verse munt 0.5 handvol