Wintersalade met rodekool | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Wintersalade met rodekool

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de vinaigrette door alle ingrediënten te mengen. Breng op smaak met grof zout en peper.
  2. Snij de halve rodekool in flinterdunne reepjes. Breng op smaak met wat vinaigrette. Laat marineren. Voeg wat azijn toe voor een extra frisse toets.
  3. Pel en snij de ui in ringen. Schil de appel en snij in reepjes. Stamp de walnoten in grove stukken. Giet de ui, de appel en de noten bij de kool. Breng indien nodig op smaak met wat zout en voeg de rest van de vinaigrette toe. Snij de chorizo in fijne plakjes en verdeel over de salade. Werk af met de verkruimelde feta en de kiemgroenten en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de salade:

  • Rodekool 0.25
  • Rode ui 0.50
  • Groene appel 0.50 g
  • Walnoten (of pompoenof zonnebloempitten) 60
  • Chorizo 75 g
  • Feta, verkruimeld 175 g
  • Handvol kiemgroenten 0.50
  • Fleur de sel

Voor de vinaigrette:

  • Extra vierge olijfolie 2 el
  • Notenolie 1 el
  • Vloeibare honing 1 el
  • Ciderazijn 2 el
  • Grof zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Voor de salade:

  • Rodekool 0.25
  • Rode ui 0.50
  • Groene appel 0.50 g
  • Walnoten (of pompoenof zonnebloempitten) 60
  • Chorizo 75 g
  • Feta, verkruimeld 175 g
  • Handvol kiemgroenten 0.50
  • Fleur de sel

Voor de vinaigrette:

  • Extra vierge olijfolie 2 el
  • Notenolie 1 el
  • Vloeibare honing 1 el
  • Ciderazijn 2 el
  • Grof zout, peper