Baarsfilet en erwtjespuree | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Baarsfilet en erwtjespuree

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de aardappelen en de erwten ongeveer 20 min in licht gezouten water. Controleer de garing met de punt van een mes. Giet af en pureer met 10 cl room en kruid met peper en zout.
  2. Laat 20 g boter smelten in een antiaanbakpan en bak de baarsfilets goudbruin. Reken op ongeveer 3 min voor elke kant. Kruid met peper en zout.
  3. Schik de puree en de vis op de borden en werk af met enkele blaadjes waterkers.

Geen zin om zelf puree te maken? De

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Omegabaarsfilets Kwaliteitsketen Carrefour, met vel 2
  • Carrefour Bio diepvrieserwten 300 g
  • pureeaardappelen, geschild en gewassen 300 g
  • verse room 5 cl.
  • enkele blaadjes waterkers
  • boter 10 g
  • peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Omegabaarsfilets Kwaliteitsketen Carrefour, met vel 2
  • Carrefour Bio diepvrieserwten 300 g
  • pureeaardappelen, geschild en gewassen 300 g
  • verse room 5 cl.
  • enkele blaadjes waterkers
  • boter 10 g
  • peper en zout