Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie

Ei in een potje met gerookte zalm en spinazie

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Verdeel de ricotta over de bodem van 4 individuele ovenschaaltjes. Leg er gerookte zalm en spinazieblaadjes bij en breek vervolgens over elk schaaltje een ei. Kruid met zout en peper. Hak de lente-uitjes fijn en strooi ze over de schaaltjes.

  3. Zet de schaaltjes 5 à 10 min in de oven, tot het ei begint te stollen. Giet net voor het serveren een scheutje olijfolie in elk schaaltje. Versier met plukjes dille en serveer er knapperig stokbrood bij.

    Geen zalm? Vervang hem door gekookte ham
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 178 kcal
Vetten 8,9 g
koolhydraten 14 g
waarvan suikers 1,7 g
vezels 0,7 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ricotta 100 g
  • Sneden gerookte zalm 2
  • Jonge spinazieblaadjes 1 handvol
  • Eieren 2
  • Lente-uitjes 1
  • Olijfolie 1 el
  • Een paar takjes dille
  • Stokbrood 0.5
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ricotta 100 g
  • Sneden gerookte zalm 2
  • Jonge spinazieblaadjes 1 handvol
  • Eieren 2
  • Lente-uitjes 1
  • Olijfolie 1 el
  • Een paar takjes dille
  • Stokbrood 0.5
  • Peper
  • Zout