Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat volledig afkoelen. Kruid met peper en zout. Snij de komkommers en de radijzen in fijne plakjes en hak de helft van de dille fijn. Meng door de afgekoelde quinoa. Meng de olijfolie met het citroensap, de geplette knoflook, peper en zout. Giet de helft van deze vinaigrette over de quinoasalade en zet de andere helft opzij.
Maak nu de salsa verde: rasp de zeste van de citroen, hak de verse kruiden, de pistaches en de kappers fijn en meng alles met de geplette knoflook. Giet de olijfolie en de rodewijnazijn erbij en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
Laat een klontje boter smelten in een pan, kruid de kabeljauw met peper en zout en bak enkele minuten, langs beide kanten. Meng de rest van de vinaigrette door de quinoasalade en werk af met de fijngehakte dille. Serveer de vis met de salsa verde en de quinoasalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
132 kcal
Vetten
10 g
koolhydraten
2,9 g
waarvan suikers
0,5 g
vezels
0,7 g
Eiwitten
6,8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.