Gegrilde roodbaarsfilet op een bedje van quinoa | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegrilde roodbaarsfilet op een bedje van quinoa

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Besprenkel de vis met citroensap. Meng 2 el olijfolie met het paprikapoeder, zout en peper. Smeer dit over de vis, leg hem in een ovenschaal en laat even rusten.
  2. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Stoom of kook de broccoli beetgaar. Spoel de sinaasappelen, schil van één sinaasappel de zeste en rasp ze.  Schil de twee sinaasappelen à vif, snij het vruchtvlees in ronde plakjes en vang daarbij het sap op in een kommetje.
  3. Bak de vis 15 min in de oven. Meng 1 el olijfolie met de sinaasappelzeste en het opgevangen sap. Kruid met zout en peper. Schep de quinoa in de borden en voeg broccoli, lente-ui, pijnboompitten en plakjes sinaasappel toe. Besprenkel met de vinaigrette en strooi er granaatappelpitten bij. Leg in elk bord 1 visfilet en werk af met een takje koriander.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roodbaarsfilet 350 g
  • Citroensap 1 el
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Quinoa 125 g
  • Broccoli, in roosjes 0.50
  • Sinaasappel(en) 1
  • Een paar takjes koriander
  • Lente-uitje(s), gesnipperd 1
  • Handvol pijnboompitten 0.50
  • Granaatappel (pitten) 0.50
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roodbaarsfilet 350 g
  • Citroensap 1 el
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder 0.50 el
  • Quinoa 125 g
  • Broccoli, in roosjes 0.50
  • Sinaasappel(en) 1
  • Een paar takjes koriander
  • Lente-uitje(s), gesnipperd 1
  • Handvol pijnboompitten 0.50
  • Granaatappel (pitten) 0.50
  • Zout, peper