Gegrilde zalmfilets met knolselderstoemp en peterseliepesto | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gegrilde zalmfilets met knolselderstoemp en peterseliepesto

Gegrilde zalmfilets met knolselderstoemp en peterseliepesto

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Voeg de knolselder in de helft van de kooktijd toe. Bak de ui in een scheut olijfolie glazig.
  2. Giet de aardappelen en knolselder af, pureer en schep er de ui onder. Als de puree te droog is, kun je er een scheutje van het kookwater of wat melk aan toevoegen.
  3. Mix de peterselie met de kaas, de pijnboompitten en een flinke scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout. Bak de zalmfilets gaar in hete olijfolie. Ongeveer 4 minuten langs elke kant. Serveer bij de puree en schep er een lepel van de pesto over.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kruimige aardappelen, geschild 220 g
  • Zakje(s) knolselderblokjes So Fresh 1
  • Ui(en), gesnipperd 1
  • Olijfolie
  • Platte peterselie 30 g
  • Parmezaanse kaas 40 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Zalmfilets 2
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kruimige aardappelen, geschild 220 g
  • Zakje(s) knolselderblokjes So Fresh 1
  • Ui(en), gesnipperd 1
  • Olijfolie
  • Platte peterselie 30 g
  • Parmezaanse kaas 40 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Zalmfilets 2
  • Peper en zout