Gelakte vis met soja en gremolata van cashewnoten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gelakte vis met soja en gremolata van cashewnoten

Voorbereiding 5 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C, op de grillstand. Leg de zalm in een braadslee en kruid met zout en peper. Pers de knofl ook boven de vis en besprenkel met sojasaus, citroensap en gembersiroop. Zet 12 min onder de ovengrill.
  2. Voor de gremolata: plet in de vijzel de koriander fijn met de cashewnoten en de limoenzeste.
  3. Haal de vis uit de oven en dien op met de gremolata.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmfilets (elk 125 g) 2
  • Teentjes knoflook 2
  • Sojasaus 1 el
  • Citroensap 1
  • Gembersiroop 1
  • Zout, peper

Voor de gremolata

  • Verse koriander, fijngehakt 2 el
  • Cashewnoten, geplet 1 el
  • Fijngehakte zeste van 1 limoen
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zalmfilets (elk 125 g) 2
  • Teentjes knoflook 2
  • Sojasaus 1 el
  • Citroensap 1
  • Gembersiroop 1
  • Zout, peper

Voor de gremolata

  • Verse koriander, fijngehakt 2 el
  • Cashewnoten, geplet 1 el
  • Fijngehakte zeste van 1 limoen

Nutritionele informatie

Per portie

  • 377 kcal
  • 25,1 g vetten
  • 10,7 g koolhydraten
  • 7,1 g suikers
  • 1 g vezels
  • 26,3 g eiwitten