Haringtartaar met radijs en appel | Carrefour

Haringtartaar met radijs en appel

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel de sjalot en snij in kleine blokjes. Snij de radijzen, de appel en de haringfilets in kleine blokjes. Pers de citroen uit. Hak de dille fijn. 

  2. Meng de mayonaise met de mosterd en de Tabasco. Meng vervolgens met de blokjes haring en sjalot. Kruid met peper. Meng de blokjes appel met de radijzen, de dille, 2 el citroensap en de honing. 

  3. Schep de tartaar in verrines. Bedek met het appel-radijzenmengsel en versier met de extra dille. Serveer met de soepstengels. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 218 kcal
Vetten 13 g
koolhydraten 11 g
waarvan suikers 2,0 g
vezels 1,2 g
Eiwitten 13 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Sjalot 0.50
  • Radijzen 2
  • Appel 0.25
  • Haringsfilet 2
  • Citroen 0.25
  • Dille 1 el
  • Mayonaise 1 el
  • Mosterd 0.50 tl
  • Tabasco
  • Honing 0.25 tl
  • Mini-soepstengels
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Sjalot 0.50
  • Radijzen 2
  • Appel 0.25
  • Haringsfilet 2
  • Citroen 0.25
  • Dille 1 el
  • Mayonaise 1 el
  • Mosterd 0.50 tl
  • Tabasco
  • Honing 0.25 tl
  • Mini-soepstengels
  • Peper