Niet toegevoegd

Gazpacho van rode paprika en ricotta
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Pel de sjalot en snij in kleine blokjes. Snij de radijzen, de appel en de haringfilets in kleine blokjes. Pers de citroen uit. Hak de dille fijn.
Meng de mayonaise met de mosterd en de Tabasco. Meng vervolgens met de blokjes haring en sjalot. Kruid met peper. Meng de blokjes appel met de radijzen, de dille, 2 el citroensap en de honing.
Schep de tartaar in verrines. Bedek met het appel-radijzenmengsel en versier met de extra dille. Serveer met de soepstengels.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 218 kcal |
Vetten | 13 g |
koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 2,0 g |
vezels | 1,2 g |
Eiwitten | 13 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.