Kabeljauw met sabayon van witbier | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Smelt 15 g boter in een pan en bak de groenten met kruiden op een matig vuur. Kruid met peper en zout en hou warm. Bak in dezelfde pan de kabeljauw enkele minuten in 15 g boter, keer de filets om en laat verder bakken. Hou warm.
  2. Maak de sabayon. Splits de eieren, je hebt enkel de eierdooiers nodig. Zet een steelpannetje op een heel zacht vuur en klop daarin de eierdooiers stevig op met 4 eetlepels witbier tot een smeuïge en luchtige crème.
  3. Schik de kabeljauwfilets in warme borden en versier met de groenten. Giet de sabayon over het gerecht en werk af met de peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter 15
  • Takje selder, in schijfjes 0.50
  • Preiwit, in schijfjes 0.50
  • Wortel, in schijfjes 0.50
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Takje verse oregano 0.50
  • Blad laurier 0.50
  • Kabeljauwfilets zonder vel 2
  • Eidooiers 2
  • Fles witbier 0.50
  • Platte peterselie, gesnipperd 2 el
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Boter 15
  • Takje selder, in schijfjes 0.50
  • Preiwit, in schijfjes 0.50
  • Wortel, in schijfjes 0.50
  • Ui, gesnipperd 0.50
  • Takje verse oregano 0.50
  • Blad laurier 0.50
  • Kabeljauwfilets zonder vel 2
  • Eidooiers 2
  • Fles witbier 0.50
  • Platte peterselie, gesnipperd 2 el
  • Peper en zout