Kabeljauw in saltimbocca | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kabeljauw in saltimbocca

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg de visfilets op een schoon werkvlak en kruid ze met zout en peper. Leg op elk stuk vis een blaadje salie en rol ze samen in twee sneetjes Parmaham. Bestrooi de rolletjes met fleur de sel, kruid met peper en besprenkel met olijfolie.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de saltimbocca in een ovenschaal en bak ze 15 min in de oven.
  3. Kook intussen de aardappelen en de broccoli apart gaar en dien op bij de vis.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kabeljauwfilets (elk 150 g) 2
  • Handvol verse salie 0.50
  • Sneetjes Parmaham 4
  • Olijfolie
  • Aardappelen 300 g
  • Broccoli(’s) in grote roosjes 1 (300g)
  • Fleur de sel
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kabeljauwfilets (elk 150 g) 2
  • Handvol verse salie 0.50
  • Sneetjes Parmaham 4
  • Olijfolie
  • Aardappelen 300 g
  • Broccoli(’s) in grote roosjes 1 (300g)
  • Fleur de sel
  • Zout en peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 536 kcal
  • 23,5 g vetten
  • 26,4 g koolhydraten
  • 4,6 g suikers
  • 6,6 g vezels
  • 52,4 g eiwitten