Lenterolletjes met sla en pindasaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Lenterolletjes met sla en pindasaus

Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de wortel, de komkommer, de paprika en de sla schoon en snij ze allemaal in heel dunne reepjes.

  2. Vul een platte ronde schaal of bord met lauw water. Leg een bevochtigde schone handdoek op het werkvlak. Leg een rijstvel in het lauwe water en laat het even weken. Leg het vervolgens op de handdoek. Beleg het met de groenten, de garnalen en de koriander. Plooi de zijranden naar binnen en rol het rijstvel op. Herhaal met de rest van de rijstvellen en de groenten.

  3. Maak de saus. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het fijn. Pers de limoen uit. Meng de pindakaas met het limoensap, het gehakte pepertje en de sojasaus en roer tot een homogene saus. Bestrooi de saus met de sesamzaadjes en serveer bij de lenterolletjes.

    4 personen = 8 rolletjes
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 64 kcal
Vetten 1.7 g
koolhydraten 7.9 g
waarvan suikers 1.5 g
vezels 1.3 g
Eiwitten 4.2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortel 0.50
  • Komkommer 0.25
  • Gele paprika 0.50
  • Krop ijsbergsla 0.25
  • Rijstvellen 4
  • Roze garnalen 50 g
  • Koriander 0.50 handvol

Voor de saus

  • Peper 0.25
  • Limoen 0.25
  • Pindakaas 1 el
  • Sojasaus 0.50 el
  • Sesamzaadjes 0.25 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Wortel 0.50
  • Komkommer 0.25
  • Gele paprika 0.50
  • Krop ijsbergsla 0.25
  • Rijstvellen 4
  • Roze garnalen 50 g
  • Koriander 0.50 handvol

Voor de saus

  • Peper 0.25
  • Limoen 0.25
  • Pindakaas 1 el
  • Sojasaus 0.50 el
  • Sesamzaadjes 0.25 tl