Mexicaanse taco’s met Omegabaars en maïs-mangosalsa | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Mexicaanse taco’s met Omegabaars en maïs-mangosalsa

Mexicaanse taco’s met Omegabaars en maïs-mangosalsa

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de salsa: laat de maïs uitlekken. Schil de mango en snij hem in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit en meet er 3 el af. Meng alle ingrediënten voor de salsa en laat rusten.

  2. Kruid de Omegabaars met zout, peper en de Mexicaanse kruiden. Verhit op een matig vuur wat olijfolie in een braadpan en bak de vis aan beide kanten goudbruin en net gaar.

  3. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in sneden. Warm de taco’s op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de vis, de taco’s, de salsa, de sneden avocado en de waterkers op tafel en laat iedereen zelf zijn taco samenstellen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 146 kcal
Vetten 7.8 g
koolhydraten 9.8 g
waarvan suikers 3.0 g
vezels 1.8 g
Eiwitten 8.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Filets van Omegabaars 300 g
  • Mexicaanse kruidenmix
  • Avocado 0.50
  • Taco's 6
  • Bosje waterkers 0.50
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de salsa

  • Zoete maïs 100 g
  • Mango 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Verse koriander 10 g
  • Limoen 0.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Filets van Omegabaars 300 g
  • Mexicaanse kruidenmix
  • Avocado 0.50
  • Taco's 6
  • Bosje waterkers 0.50
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Voor de salsa

  • Zoete maïs 100 g
  • Mango 0.50
  • Rode ui 0.50
  • Verse koriander 10 g
  • Limoen 0.50
  • Olijfolie 1.50 el
  • Zout
  • Peper