Maak de salsa: laat de maïs uitlekken. Schil de mango en snij hem in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Hak de koriander fijn. Pers de limoen uit en meet er 3 el af. Meng alle ingrediënten voor de salsa en laat rusten.
Kruid de Omegabaars met zout, peper en de Mexicaanse kruiden. Verhit op een matig vuur wat olijfolie in een braadpan en bak de vis aan beide kanten goudbruin en net gaar.
Schil de avocado en snij het vruchtvlees in sneden. Warm de taco’s op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de vis, de taco’s, de salsa, de sneden avocado en de waterkers op tafel en laat iedereen zelf zijn taco samenstellen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
146 kcal
Vetten
7.8 g
koolhydraten
9.8 g
waarvan suikers
3.0 g
vezels
1.8 g
Eiwitten
8.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.