Op het vel gebakken rode poon met rode pesto | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Op het vel gebakken rode poon met rode pesto

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix in de blender de gedroogde tomaten, de olijven, de pijnboompitten en de peterselie grof. Kruid het mengsel met zout en peper en voeg de olijfolie toe. Pluk de tijmnaaldjes van de takjes en doe ze bij de pesto. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Leg de vis in een met olie ingevette ovenschaal en schep er de pesto over. Bak 15 min in de oven. Kook intussen de rijst  volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Halveer de kerstomaten. Verdeel de rijst over de borden. Leg in elk bord een visfilet, schep er pesto bij, decoreer met kerstomaatjes en peterselie en sprenkel er naar smaak citroensap over. 

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gedroogde tomaatjes 50 g
  • Olijven, ontpit 40 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Handvol peterselie 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Takje(s) tijm 1
  • Rode poonfilets met vel 2
  • Basmatirijst 125 g
  • Kerstomaten 50 g
  • Een paar takjes peterselie
  • Citroen (sap) 0.50
  • Grof zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Gedroogde tomaatjes 50 g
  • Olijven, ontpit 40 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Handvol peterselie 0.50
  • Olijfolie 1 el
  • Takje(s) tijm 1
  • Rode poonfilets met vel 2
  • Basmatirijst 125 g
  • Kerstomaten 50 g
  • Een paar takjes peterselie
  • Citroen (sap) 0.50
  • Grof zout, peper