Paksoi in papillot met sint-jakobsnootjes, sake, sesamolie en gember | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Paksoi in papillot met sint-jakobsnootjes, sake, sesamolie en gember

Paksoi in papillot met sint-jakobsnootjes, sake, sesamolie en gember

Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de stengels met blad van de paksoi los, was ze en snij ze in stukken. Kruid de sint-jakobsnootjes met peper en zout. Schil de gember. Snij de gember en de limoen in heel dunne schijfjes.

  2. Verdeel de paksoi mooi in het midden over 4 grote vellen bakpapier. Kruid met peper en zout en schik er de sint-jakobsnootjes, gember en limoen op. Giet over elk pakketje 1 tl sesamolie en 2 el sake. Pak de vier hoeken van het bakpapier samen en draai ze op om de papillotten af te sluiten. Zet ze 5 min in de oven.

  3. Snipper de bieslook. Haal de papillotten uit de oven, open ze voorzichtig, bestrooi ze met de bieslook en serveer.

    ZONDER ALCOHOL? Vervang de sake door kombucha (een lichtzure gefermenteerde drank), water of rijstwijnazijn.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 66 kcal
Vetten 1,8 g
koolhydraten 2,8 g
waarvan suikers 0,6 g
vezels 0,7 g
Eiwitten 7,7 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Paksoi 0.50
  • Sint-jakobsnoten 6
  • Gember 1.50 cm
  • Limoen 0.50
  • Sesamolie 2 tl
  • Sake 4 el
  • Bieslook 2.50 g
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Paksoi 0.50
  • Sint-jakobsnoten 6
  • Gember 1.50 cm
  • Limoen 0.50
  • Sesamolie 2 tl
  • Sake 4 el
  • Bieslook 2.50 g
  • Zout
  • Peper