Roodbaarsfilets met rabarber en gekonfijte kerstomaten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Roodbaarsfilets met rabarber en gekonfijte kerstomaten

Roodbaarsfilets met rabarber en gekonfijte kerstomaten

Voorbereiding 35 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 35 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de rabarber en snij de stengels in stukjes. Laat ze 1 min blancheren in kokend water. Laat uitlekken en schrikken onder koud water. Laat de boter smelten in een pan met antiaanbaklaag en bak de stukjes rabarber er goudbruin in. Voeg de honing en de kruiden toe en laat nog 1 min verder bakken. Hou de rabarber warm.
  2. Maak de pan schoon met keukenpapier. Verhit 1 el olijfolie en bak de vis aan op de velkant, tot het vlees wit wordt. Kruid met zout en peper. Verwarm in een pan de rest van de olie met de suiker. Doe er de tomaten bij en laat ongeveer 5 min bakken op een zacht vuur. Schep er regelmatig een beetje bakvocht over.
  3. Schik stukjes rabarber, roodbaarsfilets en gekonfijte tomaatjes op de borden. Giet er een beetje bakjus van de tomaten over en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stengels rabarber 2
  • Boter 75 g
  • Honing 0.50 el
  • Snuifje vijfspecerijen 1
  • Roodbaarsfilets 4
  • Olijfolie 90 ml
  • Suiker 0.50 el
  • Kerstomaatjes met steeltje 6
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stengels rabarber 2
  • Boter 75 g
  • Honing 0.50 el
  • Snuifje vijfspecerijen 1
  • Roodbaarsfilets 4
  • Olijfolie 90 ml
  • Suiker 0.50 el
  • Kerstomaatjes met steeltje 6
  • Peper en zout