Saltimbocca van roodbaarsfilets met tagliatelle | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Saltimbocca van roodbaarsfilets met tagliatelle

Saltimbocca van roodbaarsfilets met tagliatelle

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Kruid de roodbaarsfilets met peper en zout. Bestrooi elke kant licht met bloem en klop het teveel er voorzichtig af. Rol elke filet in 1 of 2 sneden rauwe ham. Zet de rolletjes vast met een tandenstoker. Schik de saltimbocca in een ovenvaste  schaal. Besprenkel met het citroensap en een scheut olijfolie. Zet 15 min in de oven.
  2. Kook de tagliatelle in een grote hoeveelheid gezouten water volgens de aanduidingen op de
  3. Snipper de sjalot en hak de peterselie fijn. Giet 2 el olijfolie in een pan en bak de sjalot glazig op een zacht vuur. Bevochtig met de witte wijn en de visfond. Voeg de blaadjes salie toe en laat tot 2/3 indikken. Voeg de boter toe. Klop de saus op tot die schuimt. Besprenkel de  saltimbocca met de saus en serveer onmiddellijk met de tagliatelle. Bestrooi met de platte peterselie

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roodbaarsfilets 2
  • Bloem
  • Sneden rauwe ham 2
  • Citroensap 0.50
  • Olijfolie
  • Tagliatelle 250 g
  • Sjalotten 1
  • Takjes platte peterselie 1
  • Droge witte wijn 100 ml
  • Visfond 80 ml
  • Blaadjes salie 2
  • Boter 15 g
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Roodbaarsfilets 2
  • Bloem
  • Sneden rauwe ham 2
  • Citroensap 0.50
  • Olijfolie
  • Tagliatelle 250 g
  • Sjalotten 1
  • Takjes platte peterselie 1
  • Droge witte wijn 100 ml
  • Visfond 80 ml
  • Blaadjes salie 2
  • Boter 15 g
  • Zout en peper

Nutritionele informatie

Per portie

  • 780 kcal
  • 17,1 g vetten
  • 103,6 g koolhydraten
  • 4,8 g suikers
  • 5,4 g vezels
  • 49,4 g eiwitten