Verwarm de oven voor op 180°C. Pers de limoen uit. Meng de miso met de honing, de sesamolie en 1,5 el limoensap. Leg de skrei in een ovenschaal en giet er het misomengsel over. Zet 7 à 10 min in de oven (afhankelijk van de dikte van de vis).
Verhit de neutrale olie op een matig vuur in een braadpan en bak de peultjes een paar minuten. Kruid met peper en zout.
Snij de lente-uitjes fijn. Haal de vis uit de oven, bestrooi met de sesamzaadjes en de lente-ui en serveer met de peultjes.
De skrei van Carrefour is afkomstig van duurzame, gereglementeerde visvangst en draagt het MSC-label, dat respectvolle visvangst en traceerbaarheid garandeert.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
101 kcal
Vetten
3,6 g
koolhydraten
6,3 g
waarvan suikers
4,6 g
vezels
0,9 g
Eiwitten
11 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.