Skrei met miso, gelakt met honing | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Skrei met miso, gelakt met honing

Skrei met miso, gelakt met honing

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Pers de limoen uit. Meng de miso met de honing, de sesamolie en 1,5 el limoensap. Leg de skrei in een ovenschaal en giet er het misomengsel over. Zet 7 à 10 min in de oven (afhankelijk van de dikte van de vis).

  2. Verhit de neutrale olie op een matig vuur in een braadpan en bak de peultjes een paar minuten. Kruid met peper en zout.

  3. Snij de lente-uitjes fijn. Haal de vis uit de oven, bestrooi met de sesamzaadjes en de lente-ui en serveer met de peultjes.

    De skrei van Carrefour is afkomstig van duurzame, gereglementeerde visvangst en draagt het MSC-label, dat respectvolle visvangst en traceerbaarheid garandeert.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 101 kcal
Vetten 3,6 g
koolhydraten 6,3 g
waarvan suikers 4,6 g
vezels 0,9 g
Eiwitten 11 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoen 0.50
  • Witte miso 1 el
  • Honing 1 el
  • Geroosterde sesamolie 1 tl
  • Skrei 400 g
  • Peultjes 250 g
  • Lente-uitjes 1
  • Sesamzaadjes 0.50 el
  • Olie met neutrale smaak
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Limoen 0.50
  • Witte miso 1 el
  • Honing 1 el
  • Geroosterde sesamolie 1 tl
  • Skrei 400 g
  • Peultjes 250 g
  • Lente-uitjes 1
  • Sesamzaadjes 0.50 el
  • Olie met neutrale smaak
  • Zout
  • Peper