Tapenade van olijfolie met olijven en kappertjes | Carrefour

Tapenade van olijfolie met olijven en kappertjes

Tapenade van olijfolie met olijven en kappertjes

Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Mix alle ingrediënten in de keukenrobot tot een gladde massa. Kruid met peper en schep de tapenade in een mooi schaaltje. Decoreer met de extra kappertjes en basilicumblaadjes en serveer met sneetjes gegrilde ciabatta.

    Tip Voor een smeuïger effect: voeg 1 el mascarpone toe. Heb je een restje? Werk er gevulde tomaten mee af, of smeer de tapenade uit over bladerdeeg en bak tot borrelhapjes!
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 347 g
Vetten 34 g
koolhydraten 4,0 g
waarvan suikers 1,1 g
vezels 1,9 g
Eiwitten 4,2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ontpitte groene olijven 50 g
  • Ansjovisfilets 25 g
  • Kappertjes 0.50 el
  • Basilicumblaadjes 0.50 handvol
  • Citroensap 1 el
  • Kristalsuiker 0.25 tl
  • Olijfolie 40 ml
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Ontpitte groene olijven 50 g
  • Ansjovisfilets 25 g
  • Kappertjes 0.50 el
  • Basilicumblaadjes 0.50 handvol
  • Citroensap 1 el
  • Kristalsuiker 0.25 tl
  • Olijfolie 40 ml
  • Peper