Gevulde tomaten met rillettes van gerookte Ardense forel | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gevulde tomaten met rillettes van gerookte Ardense forel

Gevulde tomaten met rillettes van gerookte Ardense forel

Voorbereiding 15 min.
Kook 2 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 2 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de tomaten onderaan kruiselings in en dompel ze 15 à 30 seconden in kokend water. Spoel ze onder koud water en pel ze. Snij op 1/3 van de bovenkant een hoedje van de tomaten. Hol ze met een lepeltje uit, kruid de binnenkant met zout en zet de tomaten omgekeerd op een rooster om ze te laten uitlekken.

  2. Prak de forelfilets met een vork fijn en meng met de verse kaas. Hak de dragon en de peterselie fijn en snipper de bieslook. Meng alle kruiden onder het forelmengsel. Voeg het sap van 1/2 citroen, de olijfolie, zout en peper toe.

  3. Vul de tomaten met de rillettes en zet tot het serveren in de koelkast.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 40 kcal
Vetten 1,4 g
koolhydraten 1,8 g
waarvan suikers 1,6 g
vezels 0,7 g
Eiwitten 4,5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Dikke tomaten 2
  • Gerookte Ardense forelfilets 150 g
  • Halfvette verse kaas 50 g
  • Takjes dragon 1
  • Takjes bladpeterselie 1.50
  • Sprietjes bieslook 5
  • Citroen 0.50
  • Olijfolie 0.50
  • Zout
  • Witte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Dikke tomaten 2
  • Gerookte Ardense forelfilets 150 g
  • Halfvette verse kaas 50 g
  • Takjes dragon 1
  • Takjes bladpeterselie 1.50
  • Sprietjes bieslook 5
  • Citroen 0.50
  • Olijfolie 0.50
  • Zout
  • Witte peper