Velouté van kreeft met room | Carrefour

Je tijdstip

Velouté van kreeft met room

Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 5 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep ze in vier kommen.
  2. Leg in elke kom een lepeltje zure room. Werk de soep af met de amandelen, preikiemen en een eetbare bloem.
  3. Eindig met een draai van de pepermolen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blik kreeftensoep 0.50
  • Zure room 2 el
  • Schaaltje preikiemen 0.50
  • Handvol amandelschilfers, geroosterd 1
  • Eetbare bloemen
  • Versgemalen zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Blik kreeftensoep 0.50
  • Zure room 2 el
  • Schaaltje preikiemen 0.50
  • Handvol amandelschilfers, geroosterd 1
  • Eetbare bloemen
  • Versgemalen zwarte peper