Vis all’arrabbiata | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit de olie en fruit de ui 5 min. Voeg de tomatenblokjes, de knoflook en het gedroogde pepertje toe. Laat 20 min sudderen en schep af en toe om. Proef even, en voeg - als de saus te pittig is - een scheutje room toe (is ze te zacht, strooi er dan wat chilipoeder bij).
  2. Leg de vis in de saus en laat op een zacht vuur 8 min sudderen. Voeg de rest van de room toe en kruid met zout en peper.
  3. Snij het pepertje in ringetjes. Dien op, afgewerkt met het pepertje, peterselie en peper.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 2 el
  • Dikke ui, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Tomatenblokjes 400 g
  • Teentjes knoflook, geperst 1.5
  • Gedroogd rood pepertje, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Vloeibare room 25 ml
  • Witte vis, in blokjes 400 g
  • Vers rood pepertje, zonder zaadjes 0.50
  • Peterselie
  • Zout, zwarte peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie 2 el
  • Dikke ui, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Tomatenblokjes 400 g
  • Teentjes knoflook, geperst 1.5
  • Gedroogd rood pepertje, heel fijn gesnipperd 0.50
  • Vloeibare room 25 ml
  • Witte vis, in blokjes 400 g
  • Vers rood pepertje, zonder zaadjes 0.50
  • Peterselie
  • Zout, zwarte peper