Volle rijst met geroosterde pastinaak, kabeljauw en wilde paddenstoelen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Volle rijst met geroosterde pastinaak, kabeljauw en wilde paddenstoelen

Volle rijst met geroosterde pastinaak, kabeljauw en wilde paddenstoelen

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst gaar in de bouillon en giet af indien nodig. Schep er de kruiden door, besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met zout en peper. Kook de plakken pastinaak een paar minuten in licht gezouten water en giet ze af. Kruid de bloem met zout en peper. Besprenkel de plakken pastinaak lichtjes met olijfolie en wentel ze
  2. Verhit een scheut olijfolie in een andere pan en bak de champignons goudbruin. Blus met het citroensap en kruid met zout en peper. Haal de champignons uit de pan en bak in dezelfde pan de kabeljauw. Kruid ook de vis met zout en peper.
  3. Meng alle ingrediënten voor de yoghurtsaus en kruid ze met zout en peper. Dien de rij st op met de pastinaak, de champignons, de kabeljauw en de yoghurtsaus.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken, in de lengte in dunne plakken gesneden 1
  • Bloem 1 el
  • Gemengde wilde paddenstoelen 125 g
  • Citroensap 1 el
  • Kabeljauwfi lets met vel 2
  • Zout, peper
  • Olijfolie

Voor de rijst

  • Volle rijst 150 g
  • Groentebouillon 400 ml
  • Verse munt, gehakt 1
  • Verse koriander, gehakt 1 el
  • Peterselie, gehakt 1 el

Voor de yoghurtsaus

  • Griekse yoghurt 100 ml
  • Limoensap 0.50 el
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Verse dille 0.50 el
  • Verse munt, gehakt 0.50 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pastinaken, in de lengte in dunne plakken gesneden 1
  • Bloem 1 el
  • Gemengde wilde paddenstoelen 125 g
  • Citroensap 1 el
  • Kabeljauwfi lets met vel 2
  • Zout, peper
  • Olijfolie

Voor de rijst

  • Volle rijst 150 g
  • Groentebouillon 400 ml
  • Verse munt, gehakt 1
  • Verse koriander, gehakt 1 el
  • Peterselie, gehakt 1 el

Voor de yoghurtsaus

  • Griekse yoghurt 100 ml
  • Limoensap 0.50 el
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Verse dille 0.50 el
  • Verse munt, gehakt 0.50 el

Nutritionele informatie

Per portie

  • 776 kcal
  • 25,5 g koolhydraten
  • 83,8 g waarvan
  • 13,7 g suikers
  • 12 g vezels
  • 46,8 g eiwitten