Witloofstoofpotje met kabeljauw | Carrefour

Je tijdstip

Witloofstoofpotje met kabeljauw

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de harde kern uit het witloof en snij de stronk in stukken.
  2. Doe het witloof in een kookpot en laat zacht worden in een beetje olijfolie. Deglaceer met de wijn en laat inkoken. Kruid met peper en zout en voeg de room toe.
  3. Voeg de vis toe en laat 10 min sudderen. Strooi er wat peterselie over en kruid nog bij indien nodig. Dien op met rijst.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stronken witloof 2
  • Olijfolie
  • Droge witte wijn 50 ml
  • Sojaroom 125 ml
  • Kabeljauw, in stukjes 200 g
  • Krulpeterselie, fijngehakt 1 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Stronken witloof 2
  • Olijfolie
  • Droge witte wijn 50 ml
  • Sojaroom 125 ml
  • Kabeljauw, in stukjes 200 g
  • Krulpeterselie, fijngehakt 1 el
  • Zout, peper