Saumon aux petits légumes, sauce au yaourt | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Saumon aux petits légumes, sauce au yaourt

Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de aardappelen diep goudbruin. Schep ze uit de pan en hou ze warm. Bereid de groenten in de microgolfoven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak in dezelfde pan de zalm 1 min per kant in een scheutje olijfolie. Kruid met weinig zout en veel peper en laat 2 min rusten
  3. Meng voor de saus in een kommetje de yoghurt met de knoflook en de olijfolie. Kruid met zout en peper en nappeer de zalmmoten met deze saus. Dien op met de groenten en de aardappelen.

diepvriesproducten hebben een erkende hoge kwaliteit wat voedingsstoffen betreft. Een aantal wordt dan ook meteen na oogst, vangst of bereiding ingevroren, zodat hun voedingswaarde optimaal behouden blijft. dat geldt in de eerste plaats voor vis, maar ook voor groente en fruit.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje Gebakken Aardappelen Goudbruin, diepvries, Carrefour 0.50
  • Zakje Marktgroenten Stoomkoken, diepvries, Carrefour 0.50
  • Zalmmoten zonder vel 2
  • Olijfolie
  • Zout, zwarte peper

Voor de yoghurtsaus

  • Griekse yoghurt 60 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie 0.50 tl
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zakje Gebakken Aardappelen Goudbruin, diepvries, Carrefour 0.50
  • Zakje Marktgroenten Stoomkoken, diepvries, Carrefour 0.50
  • Zalmmoten zonder vel 2
  • Olijfolie
  • Zout, zwarte peper

Voor de yoghurtsaus

  • Griekse yoghurt 60 g
  • Teentje knoflook, geperst 0.50
  • Olijfolie 0.50 tl