Zalm met pancetta op een bedje van groene asperges | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zalm met pancetta op een bedje van groene asperges

Zalm met pancetta op een bedje van groene asperges

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 220°c. Kruid de asperges met peper en zout. Druppel er olijfolie over en hussel goed. Schep ze in een ovenschaal en zet 5 minuten in de oven tot ze beetgaar zijn.
  2. Kruid de zalm met peper en zout en rol elke filet in 2 plakjes pancetta. Bestrijk ze met olijfolie. Leg de zalm op de asperges en zet nog eens 10 minuten in de oven.
  3. Meng de zure room met de mayonaise, limoensap en –rasp. Breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de zalm en asperges. Werk af met de gehakte munt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene asperges, harde onderkant verwijderd 10
  • Zalmfilets 2
  • Plakjes pancetta 4
  • Zure room 40 g
  • Mayonnaise 1.5 el
  • Sap van limoen 0.25
  • Geraspte schil van limoen 0.50
  • Gehakte munt 1 el
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Groene asperges, harde onderkant verwijderd 10
  • Zalmfilets 2
  • Plakjes pancetta 4
  • Zure room 40 g
  • Mayonnaise 1.5 el
  • Sap van limoen 0.25
  • Geraspte schil van limoen 0.50
  • Gehakte munt 1 el
  • Olijfolie
  • Peper en zout