Zalm op vel gebakken, tomatensalsa | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Zalm op vel gebakken, tomatensalsa

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olijfolie in een braadpan. Halveer de limoenen en gril ze.

  2. Snipper de lente-uitjes fijn, snij de tomaten in kleine blokjes en pel en pers de knoflook. Meng de tomaten met de lente-ui, de knoflook, 1 el olijfolie, een snuifje peper en zeezout.

  3. Kruid de zalm met zout en peper. Bak hem in een hete pan 3 min per kant, eerst op het vel. Schep er op het einde de tomatensalsa bij en laat even sudderen. Pers de halve limoenen wat uit boven het gerecht. Bestrooi met peterselie en serveer met de basmatirijst en de gegrilde halve limoenen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Basmatirijst 160 g
  • Olijfolie
  • Limoen 1
  • Zalmfilet met vel 300 g
  • Bladpeterselie

Voor de tomatensalsa :

  • Tomaten San Marzano 3
  • Lente-uitje 0.50 bosje
  • Teentje knoflook 0.50
  • Zeezout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Basmatirijst 160 g
  • Olijfolie
  • Limoen 1
  • Zalmfilet met vel 300 g
  • Bladpeterselie

Voor de tomatensalsa :

  • Tomaten San Marzano 3
  • Lente-uitje 0.50 bosje
  • Teentje knoflook 0.50
  • Zeezout
  • Peper