Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene asperges | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene asperges

Zeebaars met citroen, lente-uitjes en groene asperges

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Warm de oven voor op 180-200°C. Leg de vis in een ovenvaste schaal en giet er het citroensap over. Voeg de wij n toe, zodat de vis tot de helft bedekt is. Strooi er de lente-ui en de citroenzeste overheen. Overgiet met de olij folie. Kruid met peper en zout en zet 15 min in de oven.
  2. Stoof ondertussen de asperges op een middelmatig vuur in een pan met een beetje olij folie. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de asperges bij de vis, strooi er wat peterselie over en dien meteen op, met een heerlijke erwtenpuree met wasabi.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaars 0.5 kg
  • Citroen (zeste en het sap) 0.50
  • Droge witte wijn 75 ml
  • Lente-uitjes, versnipperd 2
  • Olijfolie 1.5 el
  • Bussels groene asperges 0.50
  • Versnipperde platte peterselie 2 el
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Zeebaars 0.5 kg
  • Citroen (zeste en het sap) 0.50
  • Droge witte wijn 75 ml
  • Lente-uitjes, versnipperd 2
  • Olijfolie 1.5 el
  • Bussels groene asperges 0.50
  • Versnipperde platte peterselie 2 el
  • Zout, peper