Cannelloni van aubergine | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cannelloni van aubergine

Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 40 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de aubergines overlangs in fijne plakken. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Borstel in met olie en bak 20 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
  2. Meng het gehakt met de sjalot, de knoflook, de peterselie en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Beleg de plakken aubergines met dit mengsel en rol op zoals cannelloni.
  3. Schik de cannelloni van aubergine in een ovenschaal. Overgiet ze met een laag tomatenpuree, tomatenblokjes, verse room en geraspte kaas. Bak 20 min in een op 180°C voorverwarmde oven.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aubergines 1.5
  • Rundgehakt 200 g
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Teen knoflook, gesnipperd 0.50
  • Peterselie, gehakt 1.5 el
  • Een scheut olie Carrefour Bio
  • Paneermeel Carrefour 1 el
  • Tomatenpuree Carrefour 250 g
  • Tomaten, in blokjes gesneden 1
  • Verse room Carrefour 7.5 cl.
  • Geraspte kaas Carrefour 75 g
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Aubergines 1.5
  • Rundgehakt 200 g
  • Sjalot, gesnipperd 0.50
  • Teen knoflook, gesnipperd 0.50
  • Peterselie, gehakt 1.5 el
  • Een scheut olie Carrefour Bio
  • Paneermeel Carrefour 1 el
  • Tomatenpuree Carrefour 250 g
  • Tomaten, in blokjes gesneden 1
  • Verse room Carrefour 7.5 cl.
  • Geraspte kaas Carrefour 75 g
  • Peper en zout