Chipolata, pompoenstoemp en savooikool | Carrefour

Chipolata, pompoenstoemp en savooikool

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Leg de pompoenblokjes in een diepe pot en bedek met water. Voeg een snuifje zout toe. Breng aan de kook en leg de kool er bovenop. Zet het deksel op de pot en laat 10 min koken
  2. Laat de groenten uitlekken en plet ze. Voeg de room toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  3. Bak de chipolata, snij ze in stukjes en voeg ze toe aan de groentestoemp. Dien warm op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pompoen, in blokjes 0.5 kg
  • Savooikool, fijngesneden 200 g
  • Vloeibare room 1 el
  • Chipolata 150 g
  • Nootmuskaat
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Pompoen, in blokjes 0.5 kg
  • Savooikool, fijngesneden 200 g
  • Vloeibare room 1 el
  • Chipolata 150 g
  • Nootmuskaat
  • Zout, peper