Ei uit de oven met kruiden, pasta, pancetta en champignons | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Ei uit de oven met kruiden, pasta, pancetta en champignons

Ei uit de oven met kruiden, pasta, pancetta en champignons

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Beboter de kleine gietijzeren stoofpotjes. Splits de eieren boven vier kopjes zodat in elk kopje een eidooier terechtkomt. Hak de peterselie en de bieslook fijn. Snij de champignons in tweeën. Hak de pancetta fijn.

  2. Klop de eiwitten los met de helft van de kruiden. Schep er de champignons en de pancetta onder en kruid met zout en peper. Verdeel de pasta over de potjes en vorm er een nestje mee. Giet er het eiwit met champignons over en bak 5 min in de oven.

  3. Laat in elk ‘nestje’ voorzichtig een eidooier glijden en zet nog 5 min terug in de oven. Bestrooi met de rest van de kruiden en serveer.

    TIP Bestrooi net voor het serveren met een beetje chilipoeder, voor een HETE versie!
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 148 kcal
Vetten 9,3 g
koolhydraten 8,3 g
waarvan suikers 0,1 g
vezels 1,2 g
Eiwitten 7,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eieren 2
  • Peterselie 1 el
  • Bieslook 1 el
  • Minichampignons 75 g
  • Sneden pancetta 3
  • Gekookte spaghetti 75 g
  • Boter
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Eieren 2
  • Peterselie 1 el
  • Bieslook 1 el
  • Minichampignons 75 g
  • Sneden pancetta 3
  • Gekookte spaghetti 75 g
  • Boter
  • Zout
  • Peper