Entrecote met salsa verde | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Entrecote met salsa verde

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Doe alle kruiden, de ui, de ansjovis, de sjalot, de citroenzeste en de azijn in een kom en giet de olie erbij. Meng goed.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan. Kruid het vlees met zout en masseer er de peper in. Bak het vlees op een matig vuur, 4 à 5 min per kant. Haal het uit de pan, dek het af met aluminiumfolie en laat 10 min rusten. Snij het vlees dan in sneetjes.
  3. Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Boen de aardappelen schoon en kook ze in het water. Voeg op het laatste moment extra zout toe. Giet de aardappelen af, doe ze weer in de pan en zet een paar minuten opnieuw op het vuur, met het deksel op de pan. Dien het vlees op met de aardappelen en de salsa verde.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Peterselie, fijngesnipperd 50 g
  • Kervel, fijngesnipperd 25 g
  • Dragon, fijngesnipperd 1 el
  • Ui, fijngesnipperd 1 el
  • Ansjovisfilets op olie, fijngehakt 1
  • Sjalot, fijngesnipperd 0.50
  • Zeste van citroen, fijngehakt 0.50
  • Xeresazijn 1 el
  • Olijfolie + om te bakken 100 ml
  • Entrecotes 2
  • Nieuwe aardappelen
  • Zout, gebroken peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Peterselie, fijngesnipperd 50 g
  • Kervel, fijngesnipperd 25 g
  • Dragon, fijngesnipperd 1 el
  • Ui, fijngesnipperd 1 el
  • Ansjovisfilets op olie, fijngehakt 1
  • Sjalot, fijngesnipperd 0.50
  • Zeste van citroen, fijngehakt 0.50
  • Xeresazijn 1 el
  • Olijfolie + om te bakken 100 ml
  • Entrecotes 2
  • Nieuwe aardappelen
  • Zout, gebroken peper

Nutritionele informatie

1207 kcal

88,3 g vetten

33,6 g koolhydraten

4,1 g suikers

6 g vezels

67,6 g eiwitten