Gebraiseerde wittekool en varkensribbetjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebraiseerde wittekool en varkensribbetjes

Gebraiseerde wittekool en varkensribbetjes

Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 60 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de kool in vier en verwijder het hart. Snij de kool zo fijn mogelijk. Blancheer de kool enkele minuten in kokend water en laat uitlekken. Hak de sjalotten en de look fijn en fruit in de boter zonder te kleuren.
  2. Voeg de kool toe, ½ glas water, peper, zout en de komijn. Laat de kool 1 u sudderen onder deksel op een zacht vuur.

Indien mogelijk, kies dubbele varkensribben van 400 tot 500 g/stuk. Bak langs beide kanten goudbruin in een pan, laat 10 min verder bakken in een voorverwarmde oven van 180°C. Laat het vlees 5 min rusten onder aluminiumfolie en snij in sneden.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Wittekool 0.50
  • Boter 25 g
  • Varkensribben 2
  • Sjalotten 1
  • Teentje look 0.50
  • Komijnzaadjes 0.50 tl
  • Zout, peper
  • Boter 25
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Wittekool 0.50
  • Boter 25 g
  • Varkensribben 2
  • Sjalotten 1
  • Teentje look 0.50
  • Komijnzaadjes 0.50 tl
  • Zout, peper
  • Boter 25
  • Zout, peper