Gehaktschotel parmentier | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gehaktschotel parmentier

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en de wortelen.
  2. Snij beide in blokjes en kook ze gaar in een bodempje water met het kruidentuiltje en het teentje knoflook (in zijn geheel). Laat de groenten uitlekken, verwijder de knoflook en het kruidentuiltje en pureer de groenten met 50 g boter. 
  3. Meng intussen het gehakt met het ei en het paneermeel. Kruid met zout en peper. Bak het gehakt rul in de rest van de boter, roer en prak daarbij voortdurend met een vork. Schep het vlees in een ovenschaal en schep de puree erover. Zet enkele minuten onder de voorverwarmde grill en dien meteen op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 0.5 kg
  • Bussel wortelen 0.50
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 37 g
  • Gehakt (varken/kalf) 350 g
  • Ei 1
  • Paneermeel 37
  • Zout en peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Bloemige aardappelen 0.5 kg
  • Bussel wortelen 0.50
  • Kruidentuiltje 0.50
  • Teentje knoflook 0.50
  • Boter 37 g
  • Gehakt (varken/kalf) 350 g
  • Ei 1
  • Paneermeel 37
  • Zout en peper