Kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie

Kalfslapje met gedroogde ham, mozzarella en salie

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Haal het vlees 15 min voor gebruik uit de koelkast. Leg de kalfslapjes tussen 2 vellen plasticfolie en klop ze met behulp van een deegrol tot dunne lapjes. Verwijder de folie, kruid het vlees met peper en zout en beleg elk kalfslapje met een sneetje gedroogde ham, een plakje mozzarella en 2 blaadjes salie. Vouw het kalfslapje dicht en zet vast met prikkers. Bestrijk het vlees met een beetje olijfolie.
  2. Gril het vlees op de barbecue, zo’n 5 à 6 min aan elke kant. Leg de kerstomaatjes erbij op de grill en rooster ze 3 à 4 min.
  3. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de salie, de peterselie, de noten, de knoflook, de citroenzeste en de olijfolie in de blender en mix. Kruid met peper en zout. Meng de pesto onder de pasta en dien op bij het vlees. Werk af met enkele blaadjes salie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kalfslapjes 2
  • Kerstomaatjes 200 g
  • Sneetjes gedroogde ham 2
  • Bol mozzarella, in plakjes 0.50
  • Blaadjes salie 4
  • Olijfolie
  • Korte pasta (conchiglie) 200 g
  • Peper, zout

Voor de saliepesto:

  • Handvol salieblaadjes + enkel extra 0.50
  • Hand(en)vol platte peterselie 1
  • Walnoten 50 g
  • Teentjes knoflook 1
  • Citroen (zeste) 0.25
  • Olijfolie 35 ml
  • Peper, zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Kalfslapjes 2
  • Kerstomaatjes 200 g
  • Sneetjes gedroogde ham 2
  • Bol mozzarella, in plakjes 0.50
  • Blaadjes salie 4
  • Olijfolie
  • Korte pasta (conchiglie) 200 g
  • Peper, zout

Voor de saliepesto:

  • Handvol salieblaadjes + enkel extra 0.50
  • Hand(en)vol platte peterselie 1
  • Walnoten 50 g
  • Teentjes knoflook 1
  • Citroen (zeste) 0.25
  • Olijfolie 35 ml
  • Peper, zout