Kip met courgettenoedels en romige avocadopesto | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kip met courgettenoedels en romige avocadopesto

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de courgette tot tagliatelle met een mandoline of keukenrobot. Snij de avocado doormidden, ontpit hem en haal het vruchtvlees eruit. Mix het vruchtvlees met de olijfolie, de look, het basilicum en de pijnboompitten tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
  2. Verhit een grillpan. Borstel de kip in met olijfolie, kruid met peper en bak 15 tot 20 min. Voeg halfweg de baktijd de kerstomaten toe en en laat meebakken.
  3. Meng de pesto door de courgettenoedels en serveer bij de in plakken gesneden kip. Werk af met doormidden gesneden kerstomaten en besprenkel met wat olijfolie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgettes (liefst geel en groen) 1.5
  • Avocado's 1
  • Olijfolie + voor het bakken 15 ml
  • Tenen look 1
  • Basilicum + voor de afwerking 20 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Kippenborst 250 g
  • Kerstomaten 75 g
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Courgettes (liefst geel en groen) 1.5
  • Avocado's 1
  • Olijfolie + voor het bakken 15 ml
  • Tenen look 1
  • Basilicum + voor de afwerking 20 g
  • Pijnboompitten 25 g
  • Kippenborst 250 g
  • Kerstomaten 75 g
  • Zout, peper