Ovengebakken bloemkool met rundworstjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ovengebakken bloemkool met rundworstjes

Ovengebakken bloemkool met rundworstjes

Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de bladeren van de bloemkool en snij de stam bij zodat de kool mooi recht kan staan. Besprenkel met citroensap en olijfolie en kruid met zout en peper. Leg de bloemkool in een grote ovenschaal en zet 1 u in het midden van de oven.
  2. Was de aardappelen maar schil ze niet. Besprenkel ze met olie en leg ze na 30 min bij de bloemkool in de oven. Meng de chipolata’s met de knoflook, de ui, de olijfolie, zout en peper en leg ook dit bij de bloemkool, 15 min voor het eind van de bereidingstijd. Laat bakken tot de worstjes goudbruin zien.
  3. Meng de kerstomaten met het basilicum, de peterselie, de balsamicoazijn en een scheutje olijfolie extra vierge. Kruid naar smaak met zout en peper. Leg dit mengsel in de ovenschotel net voor het opdienen.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.