Rundvlees in een kruidenkorstje | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Rundvlees in een kruidenkorstje

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Smeer het vlees in met de olijfolie. Bestrooi met de helft van de kruiden en alle peper. Masseer het vlees om de olie en de kruiden diep te laten indringen.
  2. Gril het vlees 12 min op de hete barbecue en draai het geregeld om. Leg het vlees dan iets hoger, of verpak het in aluminiumfolie en laat zo nog 15 tot 18 min verder bakken.
  3. Bestrooi het vlees met grof zeezout en de rest van de aromatische kruiden. Laat lauw worden voor je het aansnijdt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Runderfilet 400 g
  • Olijfolie 1 el
  • Kleine takjes citroentijm, de blaadjes afgeritst 3
  • Rozemarijnblaadjes, gehakt
  • Provençaalse kruiden 1 el
  • Zwarte peper, grof gemalen 1 el
  • Grof zeezout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Runderfilet 400 g
  • Olijfolie 1 el
  • Kleine takjes citroentijm, de blaadjes afgeritst 3
  • Rozemarijnblaadjes, gehakt
  • Provençaalse kruiden 1 el
  • Zwarte peper, grof gemalen 1 el
  • Grof zeezout