Snel kippenstoofpotje met pancetta en champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Snel kippenstoofpotje met pancetta en champignons

Snel kippenstoofpotje met pancetta en champignons

Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verhit een scheut olijfolie in een diepe pan. Voeg de ui, de look en de pancetta toe en bak enkele minuten aan.
  2. Haal de kip door de bloem en bak goudbruin in dezelfde pan. Voeg de volledige champignons toe en bak nog enkele minuten. Voeg de aardappelen, de wijn, de bouillon, de tijm en de dragon toe en laat 25 min sudderen onder deksel op een zacht vuur.
  3. Voeg net voor het opdienen de verse room toe, kruid met peper en zout en dien onmiddellijk op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Uien, in ringen 1
  • Teentjes look, geperst 1.5
  • Sneetjes pancetta, fijngesneden 4
  • Kipfilets, in blokjes 2
  • Bloem
  • Parijse champignons 200 g
  • Aardappelen, in kwarten 4
  • Droge witte wijn 125 ml
  • Kippenbouillon 200
  • Enkele takjes tijm
  • Takjes dragon 2
  • Lichte room 100 ml
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Olijfolie
  • Uien, in ringen 1
  • Teentjes look, geperst 1.5
  • Sneetjes pancetta, fijngesneden 4
  • Kipfilets, in blokjes 2
  • Bloem
  • Parijse champignons 200 g
  • Aardappelen, in kwarten 4
  • Droge witte wijn 125 ml
  • Kippenbouillon 200
  • Enkele takjes tijm
  • Takjes dragon 2
  • Lichte room 100 ml
  • Zout, peper