Spinaziestoemp met koteletten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spinaziestoemp met koteletten

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water. Fruit de sjalotten met de look in wat boter. Roer er de pijnboompitten onder en laat even mee bakken. Voeg de spinazie in porties toe en laat slinken. Giet er de room bij en kruid met peper en zout.
  2. Giet de aardappelen af en pureer met een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er de spinazie en het geprakte ei onder.
  3. Kruid de koteletten met peper en zout en bak ze in wat boter gaar. Serveer ze met de stoemp en een flinke lepel pickles.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Koteletten 2
  • Aardappelen, geschild 0.5 kg
  • Room 10 cl.
  • Gekookt ei, fijngeprakt 0.50
  • Boter
  • Verse spinazie 300
  • Handvol pijnboompitten
  • Tenen look, geperst 1
  • Sjalotten, fijngehakt 1
  • Olijfolie
  • Pickles
  • Peper en zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Koteletten 2
  • Aardappelen, geschild 0.5 kg
  • Room 10 cl.
  • Gekookt ei, fijngeprakt 0.50
  • Boter
  • Verse spinazie 300
  • Handvol pijnboompitten
  • Tenen look, geperst 1
  • Sjalotten, fijngehakt 1
  • Olijfolie
  • Pickles
  • Peper en zout