Steak à la pizzaïola | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Steak à la pizzaïola

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij 4 tomaten in dunne plakjes en zet ze apart. Snij de onderkant van de andere tomaten met een mes kruiselings in. Breng water aan de kook en dompel er de volledige tomaten 30 seconden in. Hou ze even onder koud stromend water en pel ze.
  2. Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en leg er de knoflook en de blokjes tomaat in. Kruid met zout, peper, oregano en de chilivlokken. Schep uit de pan.
  3. Kruid de steaks met zout en peper en smeer ze in met olijfolie. Verhit de pan opnieuw en schroei er de steaks aan elke kant 3 min in. Schep er de tomatensaus over. Haal de steaks mét de tomaten- saus uit de pan, laat ze even rusten en snij ze dan in plakken. Schik de plakjes op de borden en steek er telkens een plak tomaat tussen. Werk af met kappertjes, olijven en plukjes oregano en dien op.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Tomaten 4
  • Olijfolie 10 ml
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Verse oregano, gehakt 1 el
  • Gedroogde chilivlokken 0.50 tl
  • Rundsteaks 2
  • Kappertjes 2 el
  • Zwarte olijven 2 el
  • Takjes verse oregano
  • Zout, peper
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Tomaten 4
  • Olijfolie 10 ml
  • Teentje knoflook, fijngesnipperd 0.50
  • Verse oregano, gehakt 1 el
  • Gedroogde chilivlokken 0.50 tl
  • Rundsteaks 2
  • Kappertjes 2 el
  • Zwarte olijven 2 el
  • Takjes verse oregano
  • Zout, peper