Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten

Tataki van gegrild rundvlees met een salade van komkommer, avocado en pindanoten

Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 6 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de pindanoten grof en rooster ze in een droge pan met antiaanbaklaag. Snij de komkommer met een dunschiller in linten. Snij de avocado’s in blokjes. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette.
  2. Besprenkel het vlees met olie, kruid met zout en peper en bak het 2 min aan elke kant in een verhitte braadpan. Laat het vlees onder een vel aluminiumfolie rusten en snij het dan in heel dunne plakjes.
  3. Verdeel de komkommersalade over vier borden, schik er reepjes rundvlees op, bestrooi met geroosterde pindanoten en dien op genappeerd met vinaigrette.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ongezouten pindanoten 25 g
  • Komkommer 0.50
  • Avocado('s) 1
  • Rundsteak 200 g
  • Plantaardige olie
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Verse gember, geraspt 0.50 tl
  • Sojasaus 1 tl
  • Honing 0.50 el
  • Rijstazijn 0.50 el
  • Sesamolie 0.50 tl
  • Rood pepertje, fijngesnipperd 0.25
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Ongezouten pindanoten 25 g
  • Komkommer 0.50
  • Avocado('s) 1
  • Rundsteak 200 g
  • Plantaardige olie
  • Zout, peper

Voor de vinaigrette:

  • Verse gember, geraspt 0.50 tl
  • Sojasaus 1 tl
  • Honing 0.50 el
  • Rijstazijn 0.50 el
  • Sesamolie 0.50 tl
  • Rood pepertje, fijngesnipperd 0.25