Tataki van rund, salade van vergeten groenten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tataki van rund, salade van vergeten groenten

Voorbereiding 75 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 75 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat de groenten rusten in deze marinade op een koele plek. Wrijf het vlees in met olijfolie en kruid het met peper, zout en het vijfkruidenpoeder.
  2. Bak het vlees aan in wat olijfolie. Laat afkoelen. Wikkel in keukenfolie en leg 1 uur in de diepvriezer.
  3. Snij het vlees in heel dunne plakjes. Schik ze op elk bord en leg er de groenten bij. Besprenkel met wat teriyakisaus en werk af met sesamzaadjes, koriander en munt.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rosbief 400 g
  • Olijfolie
  • Vijfkruidenpoeder 1 el
  • Zwarte radijs, in reepjes 0.25
  • Paarse wortel en 1 gele wortel, in reepjes 0.50
  • Knolselderij, in reepjes 0.125
  • Teriyakisaus
  • Geroosterde sesamzaadjes
  • Koriander
  • Munt
  • Zout, peper

Voor de marinade:

  • Mirin 1 el
  • Rijstazijn 1
  • Druivenpitolie 0.50 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Rosbief 400 g
  • Olijfolie
  • Vijfkruidenpoeder 1 el
  • Zwarte radijs, in reepjes 0.25
  • Paarse wortel en 1 gele wortel, in reepjes 0.50
  • Knolselderij, in reepjes 0.125
  • Teriyakisaus
  • Geroosterde sesamzaadjes
  • Koriander
  • Munt
  • Zout, peper

Voor de marinade:

  • Mirin 1 el
  • Rijstazijn 1
  • Druivenpitolie 0.50 el