Varkenshaasje met gebakken appel, peer, vijgen en honing | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkenshaasje met gebakken appel, peer, vijgen en honing

Varkenshaasje met gebakken appel, peer, vijgen en honing

Voorbereiding 35 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 35 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de appels en peren en snij ze in blokjes van 1 op 1 cm. Overgiet met het sap van 1 citroen. Was de vijgen en snij ze in 4.
  2. Wrijf het vlees in met een mengsel van mosterd en tijm. Bak het vlees goudbruin aan beide zijden en kruid naar smaak met peper en zout. Voeg een half flesje bruin bier toe. Breng tot aan het kookpunt. Zet dan het deksel op de pan en laat nog 25 min. sudderen op zacht vuur.
  3. Laat in een pan de boter met de honing smelten. Voeg de stukjes appel en peer toe en bak ongeveer 3 min. Roer om. Voeg vervolgens de stukjes vijg toe en bak nog 1 min.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • varkenshaasje 350 g
  • peer Conférence 1
  • peer Doyenné 1
  • appel Jazz 1
  • appel Pink Lady 1
  • appel Jonagold 1
  • bruin bier 0.50
  • boter
  • takjes verse tijm 2

Alsook:

  • vijgen 4
  • citroen 1
  • vloeibare honing 4 el
  • mosterd 1 kl
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • varkenshaasje 350 g
  • peer Conférence 1
  • peer Doyenné 1
  • appel Jazz 1
  • appel Pink Lady 1
  • appel Jonagold 1
  • bruin bier 0.50
  • boter
  • takjes verse tijm 2

Alsook:

  • vijgen 4
  • citroen 1
  • vloeibare honing 4 el
  • mosterd 1 kl
  • peper
  • zout