Niet toegevoegd
Velouté de chicons au jambon cru
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Was het witloof en snij het in ringen. Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes. Pel en snipper de knoflook en de uien. Laat een klontje boter smelten in een kookpan en bak de uien, de aardappelen en het witloof. Voeg na een paar minuten 1 l water, de kruidentuiltjes, de knoflook en de kruidnagels toe.
Laat 25 min koken op een matig vuur. Verwijder daarna de kruidentuiltjes en mix de soep. Zeef ze eventueel ook nog door een puntzeef. Bak de spekreepjes in een braadpan zonder vetstof.
Giet de room bij de velouté, meng, bestrooi met de spekblokjes en fijngehakte peterselie en serveer.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 93 kcal |
Vetten | 7,6 g |
koolhydraten | 3,2 g |
waarvan suikers | 2,2 g |
vezels | 1,8 g |
Eiwitten | 2,1 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.