Wok van pittig gehakt met snijbonen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Wok van pittig gehakt met snijbonen

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Plet de knoflook en het pepertje heel fijn in de vijzel. Verhit de olie in de wok en bak het mengsel van knoflook en pepertje samen met de chilivlokken 1 à 2 min op een matig vuur.
  2. Voeg de geraspte wortelen en het gehakt toe en bak tot het gehakt goudbruin is. Voeg de oestersaus, de vissaus, de sojasaus, de suiker en een scheutje water toe. Meng en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Snij de snijbonen grof en kook ze ongeveer 10 min in een pan licht gezouten water.
  3. Snipper de lente-ui heel fijn en hak de pinda’s grof. Dien de gehaktwok op met de snijbonen en werk af met de koriander, de lente-ui en de gehakte pinda’s.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes knoflook 2
  • Rood pepertje 0.50
  • Plantaardige olie 1 el
  • Chilivlokken 0.50 el
  • Geraspte wortelen 40 g
  • Gehakt (varken, of half om half varken en kip) 250 g
  • Oestersaus 1 el
  • Vissaus 1.5 tl
  • Sojasaus 0.50 tl
  • Suiker 0.50 tl
  • Zakje snijbonen So Fresh of 200 g verse snijbonen 0.50
  • Bosje lente-uitjes 0.50
  • Pinda’s 2 el
  • Een paar takjes koriander
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Teentjes knoflook 2
  • Rood pepertje 0.50
  • Plantaardige olie 1 el
  • Chilivlokken 0.50 el
  • Geraspte wortelen 40 g
  • Gehakt (varken, of half om half varken en kip) 250 g
  • Oestersaus 1 el
  • Vissaus 1.5 tl
  • Sojasaus 0.50 tl
  • Suiker 0.50 tl
  • Zakje snijbonen So Fresh of 200 g verse snijbonen 0.50
  • Bosje lente-uitjes 0.50
  • Pinda’s 2 el
  • Een paar takjes koriander