Avocadotaart | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Avocadotaart

Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak eerst de taartbodem. Vet de springvorm in. Laat de dadels en de amandelen 15 min tot 1 u weken in een kom water. Laat ze uitlekken en mix ze samen fijn. Schep dit mengsel in de taartvorm en duw goed aan met een lepel. Zet de vorm 2 u 30 min in de koelkast.
  2. Schil de avocado's en verwijder de pit. Mix het vruchtvlees fijn en glad met het limoensap, de agavesiroop, de kokosolie en het vanille-extract. Haal de vorm uit de koelkast en schep er het avocadomengsel in. Zet de taart 30 min in de diepvriezer en daarna 1 u in de koelkast.
  3. Haal de taart voorzichtig uit de vorm en zet ze op een serveerschaal. Werk af met limoenzeste en een paar muntblaadjes.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Goed rijpe avocado's 5
  • Limoenen (sap) 2
  • Agavesiroop 150 ml
  • Kokosolie 25 ml
  • Vanille-extract 0.25 tl
  • Een ronde springvorm van 21 cm diameter

Voor de taartbodem:

  • Dadels 150 g
  • Amandelen 150 g

Voor de afwerking:

  • Geraspte limoenzeste
  • Muntblaadjes
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • Goed rijpe avocado's 5
  • Limoenen (sap) 2
  • Agavesiroop 150 ml
  • Kokosolie 25 ml
  • Vanille-extract 0.25 tl
  • Een ronde springvorm van 21 cm diameter

Voor de taartbodem:

  • Dadels 150 g
  • Amandelen 150 g

Voor de afwerking:

  • Geraspte limoenzeste
  • Muntblaadjes