Perentaart met speculaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Perentaart met speculaas

Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de peren en snij ze in kwartjes. Leg het bladerdeeg in de taartvorm en prik in de bladerdeeg gaatjes met een vork. Maal de speculaas en de chocolade fijn en leg op het deeg. Bedek met de stukjes peer.
  2. Meng de room met de suiker, de eieren en de vanillesuiker. Mix tot een glad beslag en giet over de peren
  3. Bak de taart gedurende 30 min. in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • suiker 40 g
  • eieren 1
  • room 1.5 dl
  • speculaas 50
  • zwarte chocolade 25 g
  • grote peren 3

Alsook:

  • rol bladerdeeg 1
  • Vanillesuiker 1 zakje
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Belgische producten

  • suiker 40 g
  • eieren 1
  • room 1.5 dl
  • speculaas 50
  • zwarte chocolade 25 g
  • grote peren 3

Alsook:

  • rol bladerdeeg 1
  • Vanillesuiker 1 zakje